Mainos
Mainos

Kristallit kiehtovat

Kristallin säihke on epätodellista, se saa olon kohoamaan arjen yläpuolelle. Tanssi kristallikruunujen loisteessa, lasi samppanjaa kristallisesta lasista nautittuna tai vanha kristallikulho juhlapöydässä tuovat tilanteeseen kokonaan toisen tason. Perinteiset kristallimaljakot, kulhot, lasit ja valaisimet ovat saaneet seurakseen kokonaan uusia tuotteita.

Gorenjen jääkaappipakastimen ovea koristaa 3500 Swarovskin kristallia. Mustalla kiiltävällä pinnalla kimaltavat kristallit ovat kuin timantteja tai jääkiteitä. Huippuvarusteltuun laitteeseen on integroitu myös mm. radio. Sisältä kaappi noudattaa yhtä ylellistä linjaa, kuin mitä ulkokuori antaa ymmärtää.

Kenties yhtä yllättävä paikka kristallikoristeille löytyy lakanoista ja tyynyliinoista, joihin pienet kristallit tuovat oman luksuksensa.

Jukka Rintalan suunnittelemat pehmeän samettiset torkkupeitteet ja sohvatyynyt ovat myös saaneet hiukan pilkettä pehmeään pintaansa. Samaan sarjaan kuuluu dramaattinen lampunvarjostin. Jos emme siis kohtaa kristallikruunujen loisteessa suurissa tanssiaisissa, voimme tuoda hiukkasen hohtoa arkeen myös muilla keinoilla.

  • Gorenjen jääkaappi: www.gorenje.fi, 010 802233
  • Jukka Rintalan Lennol Oy:lle suunnitteleman valkoisen pussilakanasetin materiaali on 100 % puuvillasatiini. Vuodevaatteiden konepesu onnistuu kääntämällä lakana tai tyynyliina nurinpäin, jolloin kristallikoristeet säilyvät ehjinä.
  • Swarovski-kristallikoristelua on myös sametti-, silkki- ja puuvillaisissa torkkupeitteissä ja koristetyynyissä sekä lampuissa. www.lennol.fi, 06-456 5500
  • Kristallikruunu ja irtokristallit: www.turunkristalli.fi

Toimittaja: Hanna Sumari

(T.i.l.a. 8.11.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme