Mainos
Mainos

Kukaan ei tullut 4-vuotiaan pojan syntymäpäiville – äidin tuskaan vastattiin yllättävällä tavalla

Äidin pettymys oli suuri, kun hänen 4-vuotiaan poikansa syntymäpäiville ei ilmestynyt yhtään vierasta.

Facebookin Midnight Mums -ryhmään kuuluva Melbournessa, Australiassa asuva Rachelle Briannan jakoi tuskansa julkaisemalla pettymyksensä ryhmän muiden äitien kanssa.

Äiti oli kutsunut Taenon-poikansa neljävuotisjuhliin 12 lasta, joista jokaisen tulo peruuntui vain tuntia ennen juhlien alkua. Äiti kertoo, että osa vanhemmista ilmoitti, etteivät lapsensa päässeetkään juhliin ja osa ei vain vastannut enää äidin viesteihin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Poikani täytti juuri neljä vuotta, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun hän ymmärtää, mistä kavereiden kanssa vietetyissä syntymäpäivissä on oikein kyse. Sydämeni särkyy hänen vuokseen! äiti kirjoitti Facebook-julkaisussaan.

– Olen niin vihainen. Mitä ihmettä voin tehdä korvatakseni tämän pojalleni?

Äidin hätään vastattiin uskomattomalla tavalla: vain tunti Facebook-julkaisun jälkeen 30 lasta vanhempineen ilmestyi yllättäen melbournelaiseen McDonald’siin juhliakseen Taenon-pojan syntymäpäiviä.

Yllätykset eivät jääneet tähän: Facebook-ryhmän vanhemmat olivat myös onnistuneet hankkimaan heliumpalloja, jotka olivat nelosen muotoisia. Lisäksi paikalle ilmestyi paikallisia pelastustyöntekijöitä isoine autoineen, joita nuoret juhlijat saivat ihailla juhlapaikan pihalla.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Lähde: 9News


Video: Mitä on ystävyys? Suomalaislapset kertovat.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme