Mainos
Mainos

Kukkakaalikeitto

  • 1 reilun kokoinen kukkakaali
  • 1 purjo
  • 1 rkl öljyä tai voita
  • 1 l vettä
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl hakattua persiljaa ja ruohosipulia
  • (pekonia tai sinihomejuustoa)

Leikkaa purjo (käytä mieluiten purjon valkeaa osaa) ja kukkakaali paloiksi ja kuullota niitä hetki öljyssä, lisää vesi ja suola sekä pippuri. Keitä miedolla lämmöllä n. 20 min tai kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää kerma. Kiehauta keitto ja tarkista maku. Lisää ruohosipuli ja persilja juuri ennen tarjoilua.

Vinkki: Jos haluat lisää makua tai ruokaisuutta voit lisätä keiton päälle paahdettua pekonia tai sinihomejuustoa nokareina.

Resepti: Sami Salonen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot