Mainos
Mainos

Kuukauden menu

Kevään myötä kevennetään, mutta aina saa herkutella. Toukokuussa keitetään parsaa ja nautiskellaan tuoreilla kotimaisilla tomaateilla. Kuukauden kala on ahven, jonka fileen sisään kääriytyy kaino vieno kevätsipuli. Korvasieni ylevöittää perunamuusin ja jälkiruoaksi tarjotaan raparperilla piristettyä keikauskakkua.

Toukokuun menu

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot