Mainos
Mainos

Kylmä fenkolikeitto

  • 3 fenkolia
  • 3 salottisipulia
  • öljyä paistamiseen
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 l kasvislientä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 dl oliiviöljyä

Leikkaa fenkolit ja salottisipulit pieniksi paloiksi. Lämmitä öljy kattilassa ja kuullota pilkotut ainekset. Lisää valkoviini ja anna kiehua hetki. Yhdistä kasvisliemi ja hauduta ainekset kypsiksi. Soseuta. Mausta suolalla, valkopippurilla ja sitruunamehulla. Suurusta keittoa lisäämällä oliiviöljy ohuena nauhana sauvasekoitinta käyttäen. Tarjoile keitto haaleana tai kylmänä.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme