Mainos
Mainos

Kylpyhuoneen laatoitus

Tarkoitus olisi laatoitaa 70-luvun lopulla rakennetun kerrostalohuoneiston kylpyhuoneen seinät. Kylpyhuoneen seinät ovat pinnoitettua peltiä, joka joustaa painettaessa. Tarvitaanko vesieristystä ja pitäisikö peltiseinät pinnoittaa ennen laatoitusta jollakin kovemmalla materiaalilla pohjan jäykkyyden varmistamiseksi?

Jotkut ammattilaiset ovat sitä mieltä, että pelti on liian veltto laatoitusalusta ja se tulisi pinnoittaa jollakin laatoitukseen soveltuvalla levyllä. Itse olen kyllä laatoittanut saneerauslaastilla suoraan peltikasettikylppärin seinään, eikä niistä ole 15 vuodenkaan kuluttua tullut ongelmia. Eihän sitä seinää tarvitse nyrkillä hakata suihkua otettaessa. Jos laitat levyn pellin päälle ja teet siihen vesieristyksen, jää levy umpipussiin ja se on huono asia. Suurempana ongelmana näkisin lattian laatoituksen, mikäli aiot laatoittaa sen suoraan muovimaton päälle. Tee se vesieristyslaastilla, joka on muovipohjainen aine, eikä sementtipitoinen ja alkaalinen. Se haurastuttaisi mattoa nopeasti.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme