Mainos
Mainos

Kylpyhuoneremontti

Kysymykseni koskee kylpyhuoneremottia. Alustana on Siporex-laatta ja päälle valettava betonikakku. Miten teen väliseinien alajuoksut ja seinien levytyksen? Ennen valua vai jälkeen? Entä materiaalit ja käsittely? Käytänkö vesieristyksessä Kiiltoa vai Cascoa, onko hinta ainoa ero?

Remonttikohteestasi enempää tietämättä en voi sanoa muuta kuin että ota ammattitaitoiseen rakennesuunittelijaan yhteyttä. Hän neuvoo sinulle parhaan toteutustavan remontillesi. Vaikuttaa kyllä voimakkaasti siltä, että jo tässä vaiheessa ollaan menossa metsään, jos ensisijainen märkätilan materiaali on levy.

Ota selvää kestävätkö rakenteet esim. Siporexin käytön seinissä. Sen ominaispaino on samaa luokkaa kuin kuivan kuusipuun, eli n. 400 kg / kuutio. Jos joka tapauksessa päädyt levyrakenteisiin, pääsääntö on se, ettei ainakaan puulla mennä betonipintojen alapuolelle. Tee seiniesi koolaus, jos levyä käytät, mieluiten teräsrangasta. Älä mene senkään kanssa levyinesi betonipinnan alapuolelle.

Molemmilla mainitsemillasi vesieristeillä, Kiillon Keragumilla ja Akzo Nobelin Casco-vesieristeellä on VTT:n sertifikaatti. Käytitpä kumpaa hyvänsä valmistajan työohjeiden mukaisesti, molemmat täyttävät tämän päivän vaatimukset vedeneristeille. Noudata kuitenkin kirjaimellisesti valmistajan työohjeita aineen menekkiä / neliö myöten. Jos työn edetessä tulee ongelmia, molemmilla valmistajilla on tekninen neuvonta, josta voit saada apua puhelimitse.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot