Mainos
Mainos

La Rosa ruusukulho, Emma Silvestris 2008

La Rosa, ruusuinen hedelmämalja, on ihmeen kaunis yhdistelmä kovuutta ja herkkyyttä.

Teräsmalja on koottu ruusunkukista. Väri on joko puhdas, kovankiiltävä ruostumaton teräs tai vaaleanpunaisen ruusun väri - makean huikea pinkki.

Kovan materiaalinsa vuoksi ruusun kukat voivat olla irti toisistaan muodostaessaan maljan. Irrallisista kukista koostuva malja on kovuudessaan aivan kevyt, ilmava ja painottoman tuntuinen. Suuremmassa maljassa on kuusi ja pienemmässä viisi ruusua.

La Rosan suunnitteli Alessille Italialainen Emma Silvestris, vuonna 1962 syntynyt korusuunnittelija. Hän on toiminut myös opettajana ja tutkijana. Silvestris on monivivahteinen ja muuntautumiskykyinen suunnittelija, joka käyttää töissään muinaisia symboleja.

Ruusu on yli kuoleman rajan kestävän rakkauden sekä jälleensyntymisen vertauskuva. Ruusu on viehättävä aihe maljassa, joka voi olla esillä myös tyhjänä, sillä sen kauneus ei tarvitse lisätukea.

Kohta on ystävänpäivä - La Rosa voisi olla unohtumaton ystävänpäivälahja jollekin, joka on ruusun arvoinen jokaisena päivänä.

Teksti: Hanna Sumari

Kuvauksen ruusukulho: Alessi Shop, Fredrikinkatu 39, Helsinki www.alessi.com.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme