Mainos
Mainos

Lämpöisiä ideoita syksyyn

Pehmoisia sukkia ja värikkäitä neuleita. Innostu neulomisesta ja kokeile Villapallo-blogin kirjoittajan Pia Tuonosen syksyisiä ohjeita!

Syksyn langoissa on nyt tarjolla ihania syksyn värejä, jotka piristävät jo neuloessa. Villapallo-blogin kirjoittajan Pia Tuonosen puikoilla on nyt runsaasti voimakkaita värejä ja pirteitä raitoja. Sujauta syksyn tuulissa kylmenneet naperon jalat vaikkapä värikkäisiin syyssukkiin.

Äidin jalkaan puolestaan sopivat koristeelliset Vinnland-mallin mukaan kudotut villasukat. Älä säikähdä hankalannäköistä mallia, vaan valitse mieleisesi kaunis lanka ja neulo itsellesi syksyn hienoimmat sukat. Tarkemmat ohjeet löydät Villapallo-blogin kautta.

Syksyinen ikkunasomistus

Syksyn tuloon voi valmistautua myös somistamalla ikkunan syksyisin koristein. Suurin osa näistä Pia Tuonosen ikkunakoristeita on itse neulahuovutettuja, luonnosta kerättyjä tai valmiina kaupasta ostettuja. Voit tehdä kerralla paljon koristeita ja vaihtaa ikkunansomistukset aina vuodenajan mukaan.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme