Mainos
Mainos

Lapinukon keitto

(8 annosta)

  • 700 g poronkäristyslihaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 iso sipuli
  • 7,5 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 500 g perunasuikaleita
  • 3 porkkanaa suikaleina
  • 1 palsternakka suikaleina
  • 250 g viherpippurisulatejuustoa
  • 2,5 dl kermaa
  • 1 dl persiljasilppua
  • 3 rkl tuoretta rakuunaa tai 1-2 tl kuivattua

Ruskista käristysliha pannulla ja kuullota hienonnettu sipuli. Lisää suola. Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon vesi, lihaliemikuutio ja peruna-, porkkana- sekä palsternakkasuikaleet. Sulata juusto kerman kanssa pienessä kattilassa ja lisää seos lihojen ja juuresten joukkoon isoon kattilaan. Kun perunat ja juurekset ovat kypsiä pyöräytä joukkoon rakuuna. Tarkista maku ja viimeistele keitto persiljalla.

Resepti: Erkki Viero

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot