Mainos
Mainos

Lapset jättivät astiat tiskaamatta – äidiltä raju näpäytys

Äiti turvautui kekseliääseen keinoon osoittaakseen kantansa lastensa saamattomuuteen.

19-vuotias Alyssa Perez sai tuta kantapään kautta äitinsä mahdin unohdettuaan jälleen kerran tiskata.

Patricia-äiti meni nimittäin äärimmäisyyksiin osoittaakseen, mitä mieltä on lastensa tiskaamattomuudesta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Äitini kyllästyi täysin, koska emme tiskanneet asioita, joten hän hankkiutui eroon niistä. Nyt meillä ei ole yhtään!!!" Perez twiittasi aluksi. 

Etkö usko? Perez twiittasi vielä kuvatodisteenkin äitinsä tempauksesta. "Menin hakemaan haarukkaa ja..." tyttö kirjoitti kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Buzzfeed-sivustolle Perez kertoi yllättyneensä tultuaan kotiin eräs päivä ja huomatessaan, että astiat oli korvattu kertakäyttöastioilla.

– Olin aluksi yllättynyt, koska perheeni ei ole tuhlailevaa tyyppiä ja tiedän, että astioiden tiskaaminen olisi paljon parempaa ympäristölle.

Viesti meni kuitenkin perille, ja Perez sopi riidan äidin kanssa.

– Pyysin häneltä anteeksi ja lupasin hänelle, että autan enemmän kotona. Hän on vain iloinen, että hänen kantansa tuli selväksi.

Teini kertoo ilahtuneensa siitä, että osa Twitter-käyttäjistä kiinnitti nimenomaan huomiota tempauksen vaikutuksesta ympäristöön. Toiset kuitenkin näkivät sen vain kätevänä ja käyttökelpoisena keinona vältellä tiskaamista.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme