Mainos
Mainos

Lapsi ei päässyt osallistumaan halloween-juhlintaan – isä järjesti hienon yllätyksen lentokoneessa

3-vuotias Molly sai ihastuttavan halloween-kokemuksen!

Isä ja tytär jumittuivat lennolle halloweenina – päivänä, jolloin amerikkalaislapset perinteisesti kiertävät ovelta ovelle ja keräävät karkkia. Kuten arvata saattaa, Mollyn halloween olisi voinut sujua jännittävimmissäkin merkeissä.

Isä kuitenkin keksi ratkaisun ongelmaan – ja tienasi samalla ”vuoden isä” -tittelin itselleen, kertoo KTLA.com.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Isä jakoi karkkeja muille lentomatkustajille, ja vei sitten kolmevuotiaan tyttärensä karkki vai kepponen -kierrokselle. Muut matkustajat olivat ihastuneita, ja Stephanie Kahan -niminen nainen jakoi kuvan karkista ja isän jättämästä lapusta Twitterissä.

”3-vuotias tyttäreni Molly oli harmissaan, koska hän ei pääsisi karkki-vai-keppostelemaan tänä vuonna tämän lennon vuoksi… Joten päätin, että tuon karkki-vai-kepposen hänen luokseen. Jos haluat, kun pikkuinen donitsini kulkee käytävällä, voit pudottaa tämän (karkin) hänen koriinsa. Teet hänen halloweenistaan ihanan! Jos et halua osallistua, ei se mitään, anna karkki takaisin minulle. Kiitos niin paljon!”

Lienee selvää, että Molly sai ihastuttavan halloween-kokemuksen!


Lähde: Ktla.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme