Mainos
Mainos

Lapsi piirsi karun rehellisen kuvauksen: "Tältä äiti näyttää aamuisin"

6-vuotias tyttö piirsi äidistään hyvin rehellisen omakuvan – sen, miltä äiti näyttää aamuisin ja miltä puolestaan iltaisin. Kuvaa on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa Imgur-palvelussa.

Pienen tytön omin kätösin piirtämä kuva omasta äidistään on herättänyt hilpeyttä, eikä ihme. ”Ystäväni 6-vuotias tytär piirsi tämän koulussa” saatesanoin lisättyä kuvaa on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa Imgur-palvelussa.

”Tältä äiti näyttää aamuisin” nimetyssä vasemmanpuoleisessa kuvassa äiti on kuvattu rennossa kotiasussa, tukka pystyssä, silmät selkosen selällään, kädet levällään ja hieman järkyttynein ilmein.

Oikealla on puolestaan kuva, jossa lukee ”Tältä äiti näyttää, kun hän lähtee ulos” – ja ero on ilmeinen. Puukynin väritetyssä kuvassa äidin tukka on laitettu, pikkumusta puettu – vaaleanpunaisia korkkareita unohtamatta. Lookin kruunaavat isot räpsyripset ja punatut huulet sekä vahva poseerausasento.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Kuva on kuitenkin herättänyt epäilyksiä aitoudestaan. Osa on sitä mieltä, ettei kuvia ole piirtänyt samainen henkilö, saati 6-vuotias lapsi. Osa puolestaan ihmettelee, miksi ihmeessä opettaja olisi antanut tällaisen tehtävänannon.

Totta tai ei, kuinka moni äiti osaisi tosielämässä samaistua tähän kuvaan?

Mitä suomalaiset lapset tekevät kesällä, varsinkin jos rahaa ei ole? Katso haastattelu:

Lähde: Daily Mail, Imgur

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme