Mainos
Mainos

Lapsipsykologin kohahduttava lausunto: Suulle pussailu liian seksuaalista!

Lapsipsykologi varoittaa, että suu on erogeeninen alue, ja suulle pussailu voi hämmentää lasta.

Amerikkalaislääkäri on varoittanut vanhempia pussaamasta lapsiaan suulle. Useimpien vanhempien mielestä ele on vain osoitus välittämisestä, mutta Charlotte Reznik varoittaa, että suu on erogeeninen alue, ja suulle pussailu voi hämmentää lasta.

The Power of Your Child's Imagination: How to Transform Stress and Anxiety Into Joy and Success -opuksen kirjoittanut Reznik perustelee väitettään sillä, että lapset voivat yhdistää suutelun vanhempien väliseen seksuaaliseen tai romanttiseen toimintaan, ja ihmetellä, miksi vanhemmat tekevät samoin lapsille.

Kaikki lapsipsykologit eivät tue Reznikin väitettä. 

– Nuoren lapsen suutelu suulle ei missään tapauksessa hämmennä häntä millään tavalla, vakuuttaa kliininen psykologi Sally-Anne McCormack.

– Se on kuin sanoisi, että imetys on hämmentävää. Joillain ihmisillä voi olla ongelma asian kanssa, mutta ei se ole sen seksuaalisempaa kuin vauvan selän hierominen, McCormack sanoo.

Äänestys

Pussaisitko lastasi suulle?

Kyllä

Ei

Pussaisitko lastasi suulle?

Kyllä 61%

Ei 39%

61%
39%
ääniä 1570 kpl

Lähde: The Sun

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme