Mainos
Mainos

Lastu

Puuviilusta muotoiltu Lastu on moderni lautanen arkiaamujen ruisleivälle. Lastun puinen lämmin pinta tuntuu mukavalta ja moderni muoto hivelee silmää. Kun lastua käyttää päivittäin siihen jää kotoisia jälkiä, kuin vanhaan pirtin pöytään.

Oskari Orasen suunnittelema lastu on myös hienostunut alusta juhlaherkuille. Viinilasille suunniteltu aukko pitää lasin vakaasti paikallaan tai siihen voi asettaa kastiketta pieneen lasiin. Shushia nautittaessa soijakastiketta!

Lastun toista kulmaa on nostettu hiukan ylös, niin että lautanen jäntevöityy. Takareunaa on myös nostettu, että lastun saa nostettua ja laskettua pöydälle helposti.

Materiaali on puuviilua ja puulajit ovat jalava, koivu ja pähkinä. Lastun saa myös laminaatista, joka on catering yrityksiä varten suunniteltu, hiukan helpommin puhdistettava materiaali.

  • Kuvauksen suklaat ja ihanat jälkiruuat valmisti Chjoko, www.chjoko.com
  • Lisää Oskari Orasen suunnittelemista tuotteista löydät: www.designgossip.fi ja Lastun myyntipaikat voit katsoa osoitteesta www.fine.fi

Toimittaja: Hanna Sumari

(T.i.l.a. 12.4.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme