Mainos
Mainos

Lattian eristys ja lämmitys

Kuinka hoidan vanhan, kylmän alapohjan (rossilattia) nykyajan vaatimuksia vastaavaksi? Haluaisin yhdistää samaan remonttiin vesikiertoisen lattialämmityksen. Mitä vaihtoehtoja minulla on?

Helpoimmin saat lattiasi eristettyä alapuolelta, jos siellä ylipäätään on tilaa moista hommaa tehdä. Silloin vältyt sisäpuolen lattianpinnan korotukselta, joka toisi omat mausteensa remonttiin. Toinen vaihtoehto on vaihtaa olemassa olevat eristeet tehokkaampiin sellaisiin. Vesikiertoisen lattialämmityksen saat toki asennettua samassa yhteydessä. Tällöin lattianpinta nousee usein vähintäänkin 4-5 cm, mutta se ei vielä ole katastrofi. Isosta remontista on kuitenkin kyse. Vaihtoehtoja on useita, joista parhaan kuvan saat menemällä LVI-alan ammattiliikkeeseen keskustelemaan asiasta. Sieltä saat samalla käsityksen eri vaihtoehtojen hintatasosta. Toivottavasti sinulla on jo olemassa vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja vieläpä hyväkuntoinen lämmönlähde. Silloin remonttisi kustannukset saattavat pysyä järkevällä tasolla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme