Mainos
Mainos

Latva-artisokkasalaatti ja siiderikastike

  • 4 latva-artisokkaa
  • 1 roomansalaatti (tai muu vihreä salaatti)
  • 60 g mantelilastuja
  • 2 dl kermaviiliä
  • 5 cl siiderietikkaa
  • tuoretta basilikaa
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • pippuria

Keitä latva-artisokkia suolavedessä noin 20 minuuttia. Valuta ja irrota latva-artisokasta kanta, lehdet ja parta, kunnes jäljellä on enää artisokanpohja. Kostuta pohjat sitruunalla. Paahda mantelilastut paistinpannulla. Sekoita kermaviiliin etikka ja mausta suolalla sekä pippurilla. Tee annokset asettelemalla lautasille salaattia, artisokanpohjat ja kastike. Ripottele päälle mantelilastuja ja silputtua basilikaa.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme