Mainos
Mainos

Leivinuuni ei vedä

Kysymys: Mitä tehdä, kun leivinuuni ei vedä kuin ikkunat avaamalla? Raitisilman saantia on parannettu, mutta vika ei poistunut. Saman ongelma on naapurillakin.

Vastaus: Koska korvausilman saantia lisäämällä ongelma poistuu (tosin aiheuttaen muita ongelmia) ja naapurillakin on sama tilanne, on syy siis riittämätön ilmankierto.

Raitisilman aukkojen lisääminen ei sellaisenaan vielä riitä uunille vaikkakin riittää ihmisille. Ensiksi kannattaa tarkistaa, onko rakennusvaiheessa asennettu uuniin tai sen lähistölle korvausilmaventtiili. Jos onnellisesti ovat asiat, sellainen löytyy ja on vain kiinni tai tukossa. Muutoin jää kaksi vaihtoehtoa: joko asennetaan sellainen (jos rakenne ja uunin sijainti sallii) tai asennetaan piippuun yläosaan sähkötoiminen imuri. Tarkemmat ohjeet jälkimmäisestä saa paikkakunnan lvi-myymälöistä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme