Mainos
Mainos

Lenkkipolun varrelta löytynyt kyltti hämmästyttää Tampereella: ”Mietin, että näkevätkö silmäni nyt tosiaan oikein”

Tampereen Pyynikillä sijaitsevan lenkkipolun varrelta löytynyt kyltti voi saada hieraisemaan silmiään kerran jos toisenkin. 

Tamperelainen Eija Peltonen ei ollut uskoa silmiään törmättyään Tampereen Pyynikillä astetta erilaisempaan kylttiin. Ulkoilureitin varteen kiinnitettyssä kyltissä luki nimittäin outo kielto: "Ei talviunissakävelijöille".

– Tuijotin tuota ottamaani valokuvaakin vielä kotona pitkään ja mietin, että näkevätkö silmäni nyt tosiaan oikein, Peltonen kertoo uimarannan läheisyydestä löytyneestä kyltistä.

Toisin kuin voisi luulla, kesäkuun lopussa katukuvaan ilmestynyt kyltti ei kuitenkaan ole kaveriporukan pila, vaan osa JanneHokkasen#ilmoitustempaus-näyttelyä. Huumorilla kyllästettyjä teoksia on ympäri kaupunkia kaiken kaikkiaan 106 kappaletta, ja ne on kiinnitetty 12 puistoon ja yhteensä 15 paikkaan. Teoksia on kiinnitetty niin valopylväisiin, sähkökaappien kylkiin kuin roskalaatikoihinkin.

Sosiaalinen media onkin kesän aikana täyttynyt ihmisten lisäämistä kuvista näyttelyyn liittyen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme