Mainos
Mainos

Liimajäänteiden irrottaminen lautalattiasta

Vanhan keittiön muovimaton alta löytyi kaunis lankkulattia. Muovimatto oli tosin hyvin liimattu kiinni ja nyt remontti odottaa jatkoa. Millä tämän tahmean liiman voisi irroittaa ennen höyläystä/hiontaa vaurioittamatta tervettä puuta? Minkälainen lakka olisi hyvä kun on kyseessä kovassa kulutuksessa oleva keittiön lattia?

Kiitoksia kysymyksestä. Lautaa vahingoittamatta liimajäänteiden irrottaminen on vaikea paikka muutoin kuin hiomalla. Liuottimet voivat imeytyä ja jättää jäljet puuhun. Hionnassa tulee olla todella tarkkana ettei puuhun tule koloja tai hiontalaikan pyöröjälkiä. Ammattilaisen käyttöä on syytä vakavasti harkita, suosittelen.

Parasta on käyttää julkistilan lakkaa. Sen hieman kalliimpaa, mutta kestää kovaa kulutusta. Omaan taloni lautalattiat hiottiin pari vuotta sitten ja tätä niihin käytettiin. Valintani on myös käytössä osoittautunut oikeaksi.

Terveisin Sakke

Lue myös aiempi vastaus: Vanha lautalattia esiin

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme