Mainos
Mainos

Linda Lampeniuksen kassi:

- kuha - suppilovahveroita - kukkakaali - tuoretta pinaattia - karpaloita - (3) luumutomaattia - tuore valkosipuli

Jyrki Sukulan ja Linda Lampeniuksen menu:

Paahdettua kukkakaalia, tuore tomaattikastike

paahdettu kukkakaali:

1/2 kukkakaali 2 rkl oliiviöljyä tabascoa chiliä suolaa sitruunamehua valkosipulinkynsi

Viipaloi kukkakaali ja valkosipuli ja paista oliiviöljyssä kypsäksi. Mausta chilillä,tabascolla, sitruunalla ja suolalla.

tuoretomaattikastike:

2 luumutomaattia basilikaa sitruuna oliiviöljyä suolaa valkopippuria

Kalttaa tomaatit, soseuta lisää mausteet. Tarkista maku.

Uunikuhaa, freesattua pinaattia ja suppilovahveroita, valkosipuliriisiä

1 kuhan pyrstöpala suolaa mustapippuria oliiviöljyä

Suomusta kuha. Mausta suolalla, mustapippurilla ja öliiviöljyllä. Laita uuniin 200 asteeseen 14 min.

lisäke

3 dl tuoretta pinaattia 2 dl suppilovahveroja raastettua sitruunankuorta suolaa mustapippuria voita

Freesaa pinaatti ja sienien lakit. Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.

valkosipuliriisi

1 dl riisiä 2 valkosipulia 2 dl valkoviiniä 2 dl vettä suolaa valkopippuria oliiviöljyä

Kuulota oliiviöjyssä valkosipulit ja riisi. Lisää vesi ja mausteet. Lisää vielä lopussa valkoviini.

Yrttikuorrutettua kuhaa

kuhafile 2 paahtoleipäviipaletta 2 rkl hienonnettua persiljaa 2 rkl hienonnettua tilliä 2 rkl basilikaa 50 g voita 2 dl suppilovahveroja 1/2 dl hienonnettua sipulia suolaa mustapippuria

Leikkaa kuhafile kahteen osaan. Freesaa sienet ja sipuli pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Sulata voi. Soseuta leipä, sulavoi,yrtit. Laita freesatut sienet ja sipuli kuhafileiden väliin ja päällystä leipätahnalla.

Karpalokiisseliä ja vaniljakreemiä

karpalokiisseli

2 dl karpaloita 2 rkl sokeria

Laita karpalot ja sokeri kattilaan, lisää vettä niin, että marjat peittyvät. Paseeraa marjat ja neste siivilän lävitse, tarkista maku.

vaniljakreemi

1 dl kuohukermaa 1 dl smetanaa sokeria vaniljatanko raastettua appelsiiniä

Vatkaa kerma ja smetana. Mausta sokerilla ja vaniljansiemenillä. Raasta appelsiiniä joukkoon.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme