Mainos
Mainos

Lisäaineettomia makkaroita

Kankaanpääläisen Maalaistuote Vataja Oy:n on tuonut vuodenvaihteessa markkinoille täysin ilman lisäaineita valmistetut makkarat. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä suomalaisesta porsaanlihasta valmistettu täyslihanakki ja -lenkki, ja myöhemmin keväällä valikoimaa täydentää vielä täyslihainen grillimakkara. Makkaroissa tavallisesti käytettävä säilyvyyttä ja väriä parantava nitriitti on uutuustuotteissa korvattu kasviuutteilla, jotka takaavat makkaroille normaalin säilymisajan.

Toimitusjohtaja Rauno Vatajan mukaan uutuusmakkarat on tarkoitettu vaihtoehdoksi kuluttajille, jotka eivät halua lisätä lisäainekuormitustaan. Pääasiallinen kohderyhmä ovat lapsiperheet. Makkarat soveltuvat hyvin myös ruoka-aineallergisille, sillä lisäaineiden lisäksi niistä puuttuvat myös jauhot, maito ja soija.

(Mtv3-Finfood)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme