Mainos
Mainos

Lisähuone rivitaloon

Miten tulee menetellä, jos rivitaloyhtiössä kaksi asuntoa haluaa rakentaa lisähuoneen? Rakennuslupaa tontilla on reilusti. Mikä on suunnilleen hinta neliömetriä kohti yksikerroksiselle lisähuoneelle?

Hanki yhtiökokouksen päätös siitä, että yhtiö rakennuttaa kaksi lisähuonetta rakennukseensa, pyydä yhtiötä teettämään lupapiirustukset lisäosasta, hakemaan sille rakennuslupa, teettämään rakenne-, sähkö-, ym. piirustukset, hankkimaan sille toteuttaja, vastaava työnjohtaja, valvoja, järjestämään asianmukaiset viranomaistarkastukset ja muuta sisään. Ei se sen kummempaa ole. Paitsi, että yhtiössäsi on todennäköisesti muitakin osakkaita, jotka laittavat kaikin keinoin hankettanne vastaan.

Kustannuspuoli riippuu siitä, minkälaisia huoneita haluaa. Pyydä tarjous toteuttajalta. Mitään arviota on mahdoton antaa tietämättä mitä kukakin haluaa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme