Mainos
Mainos

Loimutettua järvilohta

  • 700 g järvilohifilettä nahkoineen (tai jotakin muuta lohikalaa)
  • 2 dl karkeaa merisuolaa

Peitä järvilohifilee merisuolalla ja anna marinoitua jääkaapissa noin 2,5 tunnin ajan.

Ota filee esiin ja pyyhi liika suola pois. Kiinnitä filee puiseen lautaan metallisilla tai puisilla vartailla tai piikeillä. On tärkeää tarkistaa, että tuli ei ole liian kuuma, kun kalaa aloitetaan paistaminen. Lämpötila on sopiva, kun voit pitää kättä liekkien yläpuolella noin 15 sekunnin ajan.

Anna lohen paahtua noin 2,5 tuntia.

17.4.2008

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot