Mainos
Mainos

Loppuiko raha kesken? Näin saat kaikkea ilmaiseksi

Pientä kesätörsäilyä ei kannata jäädä suremaan. Internetistä löytyy kattavia tietopakkauksia siitä, mitä kaikkea voit saada ilmaiseksi.

Yritysten tutustumislahjat ja näytelahjat ovat usein ilmaisia tai lähes ilmaisia. Internetistä löytyy jo monta suomalaista sivustoa, jotka kokoavat tietoa ilmaistuotteista penninvenyttäjän tai pennittömän iloksi.

Esimerkiksi Seonilmainen.com-sivu listaa viikoittain vaihtuvia ilmaisia tuotteita ulkoilutakeista partahöyliin, piilolinsseihin sekä kahvipakkauksiin.

Ilmaisia.fi-sivu on koonnut yhteen tietoa yrityksistä, joiden kautta voi hankkia ilmaisia tuotteita. Esimerkiksi digikuvien teettäminen tai tuotteiden hankkiminen vauvalle voivat olla ilmaisia.

Myös Ilmainen.tv ja Ilmaiseksi.info -sivusto kokoavat internetin edullisia ja ilmaisia tuotteita sivuilleen.

Erikoistarjouksia

Citydeal.fi ja Kimppadiili.fi kokoavat tarjouksia ravintoloihin, kampaamoihin, kuntosaleille, sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumiin. Elämyslahjat.fi kokoaa tarjouksia elämyksistä ja kokemuksista.

Kuva: Colourbox

MTV3

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme