Mainos
Mainos

Lukijat: Kaupungissa on kivempaa!

Jokakoti kysyi lukijoiltaan, asuvatko he mieluummin kaupungissa vai maalla. Kaupunkiasuminen vei niukasti voiton.

Äänet jakautuivat tasaisesti Jokakodin kyselyssä maaseutu- ja kaupunkiasumisen paremmuudesta. Niukalla 54,1 prosentin johdolla kaupunki vei kuitenkin voiton. Maalla asumista piti parempana 45,9 prosenttia vastanneista.

Kaupunkiasumista kehuttiin muun muassa aktiviteettien ja palveluiden läheisyydestä. Maaseutu sen sijaan sai ääniä puolelleen rauhallisuuden ja luonnonläheisyyden takia. - Oma rauha, piha, luonto ja kasvimaa, olivat nimimerkki uhan perusteluita. - Naapurit eivät häiritse, eikä itse häiritse naapureita niin kuin kerrostalossa usein tapahtuu, hän jatkoi.

Kaupunkiasunto kesämökillä

Raitis ilma ja meluttomuus lueteltiin maalla asumisen eduksi. - Ei ihmistä ole luotu kaupunkielämiseen, JohtajaSami kommentoi. – Kun on kotoisin "maalta", tahtoo jotain muuta, nimimerkki kaupungilla puolestaan perusteli. Varteenotettavaksi ratkaisuksi hän ehdotti kaupunkiasunto-kesämökki –yhdistelmää.

Kaikkiaan kyselyyn vastasi 74 ihmistä.

Teksti: Jokakoti

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot