Mainos
Mainos

Luomukiisseli

  • 2 dl luomu mustaherukka- tai mustikkamehua
  • 10 dl vettä
  • 11/2 dl luomusokeria
  • 2 rkl luomuperunajauhoja
  • 300 g luomumarjasekoitusta
  • (2 luomubanaania)
  • pinnalle:
  • 1 rkl luomusokeria

Kuori ja viipaloi banaanit, jos haluat niitä kiisseliin. Mittaa kattilaan mehu, vesi, sokeri ja perunajauhot. Sekoita hyvin. Kuumenna koko ajan varovasti sekoittaen ja lisää jäiset marjat sekä banaaniviipaleet juuri ennen kiehahtamista. Jatka sekoittamista, kunnes ensimmäiset kuplat pulpahtavat kiisselin pinnalle. Nosta kattila liedeltä ja kaada tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle sokeria.

Vinkki:

Voit valmistaa kiisselin myös luomuappelsiinimehusta, luomubanaaneista ja luomuappelsiinipaloista.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme