Mainos
Mainos

Luomukukka-parsakaalisalaatti

  • 1/2 luomukukkakaali
  • 1/2-1 luomuparsakaali
  • 1 prk ananasmurskaa (ananasmehussa)
  • 2 dl luomujogurttia
  • (1-3 tl currya)
  • suolaa
  • 1 dl (luomu) hasselpähkinöitä tai manteleita
  • 1. Huuhdo kaalit hyvin ja leikkaa ne veitsellä muutamaan osaan. Viipaloi ohuiksi paloiksi raastimella tai veitsellä.
  • 2. Rouhi pähkinät karkeaksi.
  • 3. Mausta jogurtti currylla ja ripauksella suolaa. Sekoita joukkoon ananasmurska.
  • 4. Kaada kastike kaalien päälle ja sekoita hyvin. Anna makustua kylmässä 1-2 tuntia tai seuraavaan päivään.
  • 5. Ripottele pähkinät salaatin joukkoon ennen tarjoilua.
  • Tarjoa luomuleivän kanssa.

- Toim. Kati Nappa

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot