Mainos
Mainos

Lyly Rajala sai eläketalon Thaimaasta - katso kuvat!

Kansanedustaja Lyly Rajalan ystävä on rakentanut hänelle upean joululahjan - oman lomatalon.

Kansanedustaja Lyly Rajala viihtyy Thaimaassa, sillä mies viettää siellä joulua tänä vuonna 12. kerran. Aikaisemmin hän on majoittunut ystävänsä asuntoon, mutta nyt Rajala on saanut oman katon päänsä päälle.

Seitsemän vuotta sitten Rajala pyysi ystäväänsä rakentamaan tontille uima-altaan, ja antoi 1 000 euroa rahaa sitä varten. Kun Lyly oli jälleen lähdössä joulun viettoon Pattayalle, hänen ystävänsä soitti varsinaisen ilouutisen.

– Ystäväni soitti, että uima-allas ei ole vielä valmis. Syy rakentamisen viivästymiseen oli se, että rakennusprojekti oli hieman laajentunut ja hän oli rakentanut tontilleen minua varten eläketalon. Hintaa talolle tuli 7000 euroa, Lyly toteaa MTV3.fin Viihteelle.

Yksikerroksisen talon tasakatto oli niin voimakas, että siihen pystyttiin rakentamaan toinen kerros päälle. Hulppea kokonaisuus on nyt kaksikerroksinen ja molemmat kerrokset ovat 48 neliön kokoisia. Asunnon alakerrasta löytyy sauna ja lopulta pihalta myös Lylyn toivoma uima-allas.

– Siinä on minulle loppuelämäkseni mökki, koska en voi sitä myydä, sillä se on ystäväni vaimon omistamalla tontilla. En minä mikään kroisos kuitenkaan ole, esimerkiksi Suomessa en omista muuta kuin auton, asun vuokralla sekä Helsingissä että Oulussa, Lyly muistuttaa.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme