Mainos
Mainos

Maailman liikuttavin video! Kissanpentu karkaa häkistä päästäkseen leikkimään yksinäisen koiranpennun kanssa

Youtube-video kissanpennusta, joka kipuaa koiranpennun luokse painovoimaa ja rajoja uhmaten, sulattaa paatuneimmankin sydämen. Mutta video on myös hyvä muistutus siitä, ettei lemmikkejä pidä erottaa emostaan liian pieninä.

Thaimaassa sijaitsevassa eläinkaupassa todistettiin liikuttava hetki, kun kapinahenkinen kissanpentu päätti ottaa hatkat – ja kivuta viereisessä häkissä olevan koiranpennun luokse.

Videolla kissanpentu alkaa kivuta ohutta muoviestettä pitkin kömpelösti, mutta päättäväisesti. Vierellä nukkunut koiranpentu havahtuu ja riemastuu silmin nähden. Kun koira hoksaa, että kissa on tulossa tämän luokse, riemu vasta repeääkin: koira odottaa malttamattomana kissaa saapuvaksi kahdella käpälällä seisoen.

Vaikka video onkin liikuttava, se on myös hyvä muistutus siitä, ettei kissan- ja koiranpentuja tulisi myydä lemmikkiliikkeissä saati erottaa liian aikaisin emostaan. Adoptoi, älä osta.

Kuka sanoi, etteivät kissat ja koirat tule toimeen keskenään? Katso vaikka:

Lähde: Bored Panda

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme