Mainos
Mainos

Maailman suurin omakotitalo valmis Mumbaissa

Maailman neljänneksi rikkaimman miehen uskomaton koti on kuin kohtuuttomuuden muistomerkki. Se on suurempi kuin Versaillesin palatsi ja sisältää muun muassa elokuvateatterin.

Mukesh Ambani, maailman neljänneksi rikkain mies, on rakennuttanut perheelleen 27-kerroksisen Antilia-lempinimellä kulkevan omakotitalon. Asuintalo on suunniteltu vain Ambanin itsensä, hänen vaimonsa ja kolmen lapsensa käyttöön, mutta sieltä on varattu myös muutamia tiloja yrityksille.

Uskomaton asuintalo on 173 metriä korkea ja siinä on uskomattomat 37 000 neliömetriä, mikä tekee siitä suuremman kuin Versaillesin palatsi.

Tavallisten asuintilojen lisäksi talosta löytyy oma muun muassa oma tanssistudio, kuntoklubi, ainakin yksi uima-allas, juhlasali ja elokuvateatteri viidellekymmenelle ihmiselle.

Eikä Mukesh Ambanin tarvitse olla huolissaan suuren talon siivouksesta ja ikkunoiden pesusta, sillä palveluskuntaa asumisen helpottamiseksi on varattu vaatimattomat 600 henkeä.

Kuva: Colourbox

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme