Mainos
Mainos

Makkaraa ja kesäkurpitsaa 11.10.2000

Toim. Pirkko Arstila
2 -3 siskonmakkaraa bratwurst tai pala lenkkiä (ryynimakkara)
2 sipulia
1 kesäkurpitsa
1 porkkana raastettuna
1 tlk kokonaisia tomaatteja tai tomaattimurskaa
3 rkl paprikakastiketta basilikaa paprikajauhetta
1 rkl kokonaisia koriantereita
murskattuna jeeraa eli kuminaa erikseen
(chiliä)

Paloittele makkarat ja kesäkurpitsa, silppua sipuli. (Paista ryynimakkarat erikseen ja lisää viimeiseksi.) Kuullota sipuli ja lisää porkkanaraaste ja kesäkurpitsat. Lisää tomaatit, paprikakastike ja mausteet. Sekoita hyvin ja lisää makkarat. Kypsennä kannen alla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme