Mainos
Mainos

Maksa-purjopannu

  • 400 g nuoren naudan maksaa
  • 1 purjo
  • nokare rasvaa tai öljyä
  • 1-2 tl currya
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl vettä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 dl ruokakermaa suolaa 1 tl rakuunaa (persiljaa)

Poista maksasta kalvot ja suikaloi se. Leikkaa huuhdottu purjo viipaleiksi. Paista maksaviipaleet pannulla, nosta syrjään ja kuullota purjoviipaleet.

Yhdistä ja ripottele joukkoon curry ja vehnäjauhot. Pyöräyttele hetki. Lisää vesi , appelsiinimehu ja kerma ja mausta rakuunalla. Kypsennä 3-4 minuuttia.

Tarjoa lisäkkeeksi perunoita ja salaattia. Voit valmistaa ruoan myös porsaanlihasta, mutta kypsennä sitä pidempään.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot