Mainos
Mainos

Maksa-purjopannu

  • 400 g nuoren naudan maksaa
  • 1 purjo
  • nokare rasvaa tai öljyä
  • 1-2 tl currya
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl vettä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 dl ruokakermaa suolaa 1 tl rakuunaa (persiljaa)

Poista maksasta kalvot ja suikaloi se. Leikkaa huuhdottu purjo viipaleiksi. Paista maksaviipaleet pannulla, nosta syrjään ja kuullota purjoviipaleet.

Yhdistä ja ripottele joukkoon curry ja vehnäjauhot. Pyöräyttele hetki. Lisää vesi , appelsiinimehu ja kerma ja mausta rakuunalla. Kypsennä 3-4 minuuttia.

Tarjoa lisäkkeeksi perunoita ja salaattia. Voit valmistaa ruoan myös porsaanlihasta, mutta kypsennä sitä pidempään.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme