Mainos
Mainos

Maksapata Provencen tyyliin

  • 400 g naudan tai broilerin maksaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 porkkanaa
  • 1 paprika
  • öljyä
  • 200 g herkkusieniä
  • tomaattisosetta
  • 3 dl lihalientä
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • timjamia, rosmariinia, salviaa, kynteliä

Suikaloi maksa, josta on poistettu kalvo. Hienonna sipuli, suikaloi porkkanat sekä paprika ja viipaloi herkkusienet.

Ruskista maksapalat kevyesti öljyssä pannussa yhdessä sipulin kanssa. Lisää pannuun muut kasvikset, mausteet ja tomaattisose, kypsyttele niitä hetki. Kaada lihaliemi pannuun ja hauduta noin 20 minuuttia.

Suurusta pata sekoittamalla vehnäjauhot tilkkaa kylmää vettä. Kaada suurus ohuena nauhana pataan koko ajan sekoittaen. Hauduta vielä muutama minuutti. Tarjoa perunan ja salaatin kera.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot