Mainos
Mainos

Mammalomalla – aika kortilla, kortti hukassa

Koti & Makuja -sivujen uudessa blogissa kolmen kuukauden ikäisen Oona-vauvan äiti taivastelee vauva-arjen ihanuutta ja kamaluutta. Luvassa on myös palleroiden kuumimpien uutuuksien testailua.

– Lapsen saaminen on möyhentänyt kroppani, mieleni ja elämäni. Älkää uskoko, jos joku väittää, ettei lapsen saaminen muuta mitään! Se muuttaa kaiken ja siitä avaudun tässä blogissa, Anu lupaa.

Anu Kuronen on entinen toimittaja ja pr-konsultti. Nyt Anu on mammavapaalla heinäkuussa 2009 syntyneen Oona-vauvan kanssa.

– Tämä ”lomapäivä” on saanut minut pohtimaan ajankäyttöä. Miksi en nykyisin ehdi yhtään mitään?! Siis vauvahääräilyn lisäksi. Esimerkiksi tänään: tiskikoneen tyhjennys (tekemättä), pyykin pesua (tehty!), kuivien pyykkien viikkaus (tekemättä) ja pahin: uusi Olivia vaanii keittiön pöydällä ja se tuoksuu luultavasti uutuuttaan vielä viikon kuluttua.

Miten Anun ja Oonan lomailu jatkuu?

Teksti: MTV3

Kuvat: Sami Kuronen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme