Mainos
Mainos

Mantelikalaa ja sitruuna-kermaviilikastiketta

Mantelikala

  • 500 g pakasteseitä
  • 1 dl mantelilastuja
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1 dl ruokakermaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 sitruuna
  • nokare voita

Leikkaa sei annospaloiksi Voitele uunivuoka ja aseta seipalat vuokaan. Purista sitruunamehu kalanpintaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja sekoita joukkoon mantelilastut, korppujauhot ja kerma. Mausta seos kevyesti suolalla. Levitä seos kalapalojen päälle ja paista 180 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.

Sitruuna-kermaviilikastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • tilkka sitruunamehua
  • 1 sitruunan raastettukuori
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ripaus sokeria

Sekoita kaikki aineet ja anna kastikkeen tekeytyä hetki jääkaapissa. Tarjoile mantelikalan ja keitettyjen perunoiden kera.

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot