Mainos
Mainos

Marinoidut munakoisot

  • n. 750 g kokoinen munakoiso
  • vajaa desi oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 sardelli pieneksi pilkottuna
  • 2 rkl tuoretta persiljaa pieneksi pilkottuna
  • suolaa, pippuria

Leikkaa munakoiso vinosti paksuiksi viipaleiksi. Pane lävikköön, ripottele päälle suolaa ja anna seistä n. 30 min. Huuhtele ja kuivaa.

Vatkaa öljy, viinietikka, valkosipuli ja sardelli tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna hiukan öljyä pannussa ja ruskista munakoisot erissä. Siirrä kulhoon, sekoita kastike ja persilja joukkoon. Marinoi vähintään 4 h. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme