Mainos
Mainos

Marinoidut suppilovahverot

  • 1 l suppilovahveroita
  • Liemi:
  • 2 dl etikkaa
  • 4 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 2 tl rosepippuria
  • 4 viipaloitua valkosipulinkynttä

Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää puhdistetut suppilovahverot ja keitä muutama minuutti. Tölkitä sienet ja kaada liemi päälle. Anna maustua ainakin muutama päivä jääkaapissa ennen tarjoamista. Käytä marinoituja sieniä lisäkkeenä ja salaateissa. Kaunis sienipurkki on kiva tuliaisena tai vaikka joululahjana.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme