Mainos
Mainos

Marinoitua karitsanfileetä ja voissa kuullotettuja kevätvihanneksia

Ainekset:

  • 3-4 kpl karitsan fileetä
  • suolaa ja pippuria
  • rosmariinia
  • valkosipulia
  • timjamia
  • paahdettuja korianterin siemeniä
  • voita/ öljyä paistamiseen
  • Vihannekset:
  • vihreää parsaa
  • pikkuporkkanoita
  • kukkakaalia

Valmistusohje:

Paista fileisiin pintaväri pannulla voissa tai öljyssä. Paista niitä vielä pari minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Hienonna yrtit ja paahda korianterin siemenet. Hiero kaikki mausteet fileiden pintaan ja kääri ne tiiviisti kelmuun. Anna lihojen maustua jääkaapissa yön yli.

vihannekset:

Keitä puhdistetut ja pilkotut vihannekset suolalla maustetussa vedessä al denteiksi. Sulata voita kattilassa ja pyöräytä vihannekset voissa. Voit maustaa ne halutessasi tuoreella timjamilla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot