Mainos
Mainos

Marinoitua paprikaa

  • 8-10 eriväristä paprikaa
  • 2 keltasipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3 tuoretta timjaminoksaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl vettä

Laita paprikalohkot ja sipulilohkot uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 180 asteessa 10-15 min. Laita vihannekset puhtaaseen purkkiin. Sekoita oliiviöljyyn vesi, hienonnettu valkosipuli, suolaa, pippuria ja muut mausteet. Kuumenna leimi kattilassa ja kaada se kavisten päälle. Sulje purkki tiiviisti. Anna marinoitua vähintään muutama päivä ennen maistelua.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme