Mainos
Mainos

Marinoitua porsaan ulkofileetä ja paistettua perunaa 5.8.1999

600 g porsaan ulkofileetä
2 sipulin valkoiset osat

Marinadi:


1/2 dl soijaa
1/2 dl öljyä
1/2 dl viinietikkaa
1/2 dl vettä
2 rkl tomaattipyreetä
sokeria
pippuria

Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Leikkaa porsaan filee pa- loiksi ja hienonna sipuli.Lisää sipulit ja porsaan liha marinadiin ja anna marinoitua vähintään tunnin, mielellään seuraa vaan päivään. Paista marinoitu- nut liha pannulla, uunissa tai grilli- ssä kypsäksi. Kiehauta marinadi kastikkeeksi.
Tarjoa paistettujen perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Paistetut perunat


800 g perunoita
3 tomaattia
sipulinvarsia
(paprika)
öljyä
Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista perunasiivut pannulla pienessä määrässä öljyä. Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja silppua sipulinvarret. Lisää ne perunoiden joukkoon. Perunat saavat suolaa porsaan marinointiliemestä, joten suolaa ei tarvitse lisätä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme