Mainos
Mainos

Mascarpone päärynät

Tämä herkullinen jälkiruoka on helppo ja nopea valmistaa vaikka pikkujoulun jälkiruoaksi, sopii mainiosti joulun makuihin.

  • 4 kypsää päärynää
  • 1 sitruunan mehu
  • 100 g mascarpone juustoa (tai vanilijalla maustettua tuorejuustoa)
  • 4 tl kanelia
  • 1-2 tl tomusokeria

Kuori kypsät päärynät ja puolita pituussuuntaan. Poista päärynöistä siemenkota. Purista päärynöille sitruunamehua makua antamaan. Laita jokaiselle päärynän puolikkaalle ruokalusikallinen Mascarpone juustoa. Sirottele lautaselle vielä hiukan sokeria ja kanelia makua ja väriä antamaan.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot