Mainos
Mainos

Matti Myllykosken kassi:

- kuhafile - ranskanleipä - taateleita - päärynäomena - mustia oliiveja

Aki Wahlmanin ja Matti Myllykosken menu:

Brucetta oliivi-basilika-tahnallas

4 viipaletta vuokaleipää 1 valkosipulin kynsi 4 basilikan lehteä 10 oliivia

Paahda leipä parilapannulla, voitele öljyllä ja laita pintaan muut aineet pieneksi leikattuna.

Höyrytetty kuhafile, oliivi-perunasosetta

1 kuhafile 1 dl valkoviiniä 2 rkl leipäraastetta oliiviöljyssä paistettuna 2 uuniperunaa 1/2 dl oliiviöljyä

Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Soseuta ja lisää joukkoon oliiviöljyä. Mausta suolalla ja valkopippurilla, höyrytä kannen alla kypsäksi. Laita pinnalle raastettua leipäraastetta.

Paistettua kuhaa valkosipulin yrttien kanssa

Leikkaa kuhapalat pieneksi ja paista uunissa yrttien ja valkosipulin kanssa kuumassa uunissa. Tarjoa kylmänä tai kuumana.

Taateli-joghurttivaahtoa ja liekitettyä omena-päärynää

5 taatelia 2 dl joghurttia 1 rkl sokeria 1/2 vaniljatankoa

Poista kivet taateleista ja soseuta joghurtin kanssa. Leikkaa omena-päärynästä viipaleet ja laita pannuun sokeria, paahda ruskeaksi ja liekitä liköörin kanssa

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme