Mainos
Mainos

Maukkaat lisäkesipulit

  • 500 g pieniä keltaisia sipuleita
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl voita tai margariinia
  • 3 rkl hunajaa
  • (1 rkl soijaa, balsamiviinietikkaa)

Kuori sipulit. Keitä sipuleita vähäsuolaisessa vedessä 4-5 minuuttia. (Ihan pieniä sipuleita ei tarvitse keittää, vaan ne voi laittaa suoraan pannulle.) Kaada vesi pois ja anna sipuleiden pinnan haihtua kuivaksi. Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon hunaja. Kaada pannulle sipulit ja kypsennä sipulit miedolla lämmöllä, koko ajan sekoitellen. Loppuvaiheessa voit maustaa sipulit esimerkiksi soijalla tai balsamiviinietikalla. Tarjoa sipuleita liharuokien lisäkkeenä.

Resepti: Kotimaiset kasvikset

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot