Mainos
Mainos

Menikö liian pitkälle? Ihmiset hermostuivat perheen hävyttömästä joulukuvasta

Erään amerikkalaisperheen joulukortin teema on vähintäänkin kyseenalainen. Miten sinä reagoisit, jos tämänkaltainen joulukortti tupsahtaisi sinun postiluukustasi? 

Lukuisat ihmiset järkyttyivät viimejouluisesta perhekuvasta, jonka 19-vuotias Rascel Yoshida jakoi sosiaalisen median tilillään. 

– Perheeni joulukuva tänä vuonna. Tämä oli minun ideani ja haluan kunnian, koska se on niin pirun hyvä, nainen kirjoittaa Instagram-tilillään. 

Kommentoijat: Edustaa huonoa makua

Tässä mielipiteitä jakavassa kuvassa Rachel, hänen vanhempi sisarensa Natalie ja heidän äitinsä ovat pukeutuneet valkoisiin paitoihin, joiden rinnassa lukee isoilla kirjoimin ”ho” eli horo. Naisten takana perheenisä poseeraa paidassa, jonka rintamuksessa puolestaan kerrotaan, että hän rentoutuu horojensa kanssa.

Myös paidan selkämys jatkaa saman teeman mukaisesti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen lisäksi, että joidenkin kommentoijien mielestä kuva edustaa huonoa makua, se on saanut kiitosta myös luovuudesta ja kekseliäisyydestä – hokeehaan joulupukki "ho, ho, ho" -tervehdystään. Mitä mieltä sinä olet? 

Lähde: Netmums

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme