Mainos
Mainos

Metsänmakuinen suikalepata

  • 200 g herkkusieniä, (suppilovahveroita), kantarelleja, tatteja tai muita metsäsieniä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 pullo olutta
  • 2 tl soijakastiketta
  • 8 murskattua katajanmarjaa
  • n. 400 g naudan suikalepaistia
  • 1 dl ruoanvalmistuskermaa
  • mustapippuria
  • 1 dl puolukoita

Puhdista ja pilko sienet. Kuullota silputtua sipulia ja sieniä hetki öljyssä. Lisää lihasuikaleet ja ruskista niitä.

Ripottele jauhot pinnalle ja sekoita. Lisää olut, soija ja katajanmarjat. Keitä ruokaa kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kerma. Mausta pippurilla ja puolukoilla,lämmitä. Tarjoa ruusukaalin ja keitinperunoiden kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme