Mainos
Mainos

Mies esti lapsen kidnappauksen – sai töistä uskomattoman "kiitoksen"

Dillon oli töissä, kun kuuli työtoverinsa huutavan apua parkkipaikalla. Hän toimi urheasti vaikeassa tilanteessa – ja sai hyvin kyseenalaisen "palkkion" työnantajaltaan.

FML-sivusto kerää yhteen tarinoita, joissa elämä ei näytä parhaita puoliaan. Dillon Reagon, 32, sai karulla tavalla kokea, ettei ritarillisuus kannata: amerikkalaismies esti kidnappausyrityksen ja sai siitä hyvästä potkut!

Reagon oli töissä kodin tuotteita myyvässä liikkeessä, kun kuuli työtoverinsa huutavan apua parkkipaikalla. Reagon meni ulos ja kohtasi hysteerisenä itkevän naisen.

– Hän huusi, että ”joku, auttakaa, kiltit! Hän varastaa lapseni, hän kidnappaa lapseni”, Reagon kuvasi.

Reagon työtovereineen soitti poliisille, ja hätäkeskus neuvoi heitä tarkkailemaan tilannetta etäältä. Miehet seurasivat humalaista, väkivaltaisesti käyttäytynyttä miestä kolme korttelinväliä, kunnes poliisi saapui. Lapsi saatiin turvallisesti takaisin äidilleen.

Miehet antoivat kuvauksen tilanteesta ja menivät takaisin töihin. Seuraavana päivänä Reagon sai kuitenkin palautetta esimieheltään.

– Hän sanoi ”toimitte väärin, teidän olisi vain pitänyt palata töihin”.

Reagon ja hänen työtoverinsa saivat potkut.

Reagon ei kuitenkaan luovuttanut: hän otti yhteyttä paikalliseen viranomaistahoon, joka analysoi tilanteen ja tuli siihen lopputulokseen, ettei Reagonin toiminta ollut harkittua tai vastuutonta huolimattomuutta.

Pian mediat tarttuivat tarinaan ja  entinen työnantajakin tajusi tehneensä virheen. Reaganille tarjottiin rahallista korvausta sekä hänen entistä työpaikkaansa takaisin. Reagan hyväksyi tarjouksen.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme