Mainos
Mainos

Mies otti vaimonsa sukunimen – sai tappouhkauksia Facebookissa

Grant Phillips päätyi otsikoihin ympäri maailmaa sen jälkeen, kun sai jopa tappouhkauksia uuden nimensä vuoksi

Kun australialainen Grant Phillips meni naimisiin, hän päätti ilmoittaa Facebookissa uudesta nimestään. Phillips otti aviotuessaan vaimonsa sukunimen, eikä taatusti aavistanut, millaisia seurauksia viattomalla nimipaljastuksella olisi.

Phillips päätyi otsikoihin ympäri maailmaa vuoden 2017 lopussa sen jälkeen, kun sai jopa tappouhkauksia uuden nimensä vuoksi. Ihmiset toivoivat paitsi Phillipsin kuolemaa, myös hänen vaimonsa loppua. Osa toivoi, ettei Phillipsin vaimo voi saada lapsia, jotta parin geenit eivät jatkaisi elämäänsä.

– Vaimollani ei ole miespuolisia serkkuja, ja hän on viimeinen perheessään, jonka nimi on Phillips, joten nimi olisi kuollut hänen jälkeensä, Phillips kuvaili.

– Minut yllätti täysin se, että vuonna 2017 tämä on jotakin, mistä syntyi meteli.

Yksi Phillipsin saamista viesteistä. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Phillips vaimoineen ei omien sanojensa mukaan aikonut tehdä "poliittista kannanottoa", mutta näin kuitenkin kävi. The Age -lehden mukaan avioituneen ihmisen nimenmuutos vaikuttaakin olevan harmiton tapa vain siinä tapauksessa, että muutoksen tekee nainen. Vihaisia viestejä Phillips sai vain miehiltä.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme