Mainos
Mainos

Mies pelasti kidnapatun tytön ja sai tuhansien eurojen palkinnon – antoi sen tytölle: "Kaltaisesi ihmiset tekevät maailmasta paremman paikan"

Earl Melchertista tuli sankari, koska hän unohti dieselkanisterin kotiinsa.

Töihin jo lähtenyt Melchert palasi kotiinsa hakemaan kanisteria syyskuisena aamuna, kun hän näki jotakin silmäkulmastaan.

– Luulin ensin, että se on peura, Melchert kuvasi New York Times -lehdelle.

Pian kävi ilmi, että 65-vuotias Melchert oli nähnyt 15-vuotiaan Jasmine Blockin, joka oli kadonnut kotoaan elokuussa 2017. Mies tunnisti 29 päivää kateissa olleen tytön kasvot.

– Siitä oli kerrottu uutisissa, siitä oli kerrottu netissä. Se oli valtakunnallinen (uutinen). Siitä oli julisteissa, kaupoissa, hänen kasvonsa, hänen kuvansa. Tunnistin hänet välittömästi, Melchert kuvailee.

Block oli päässyt pakoon läheisestä talosta, johon kidnappaajat olivat hänet kuljettaneet. Kun kidnappaajat lähtivät hakemaan ruokaa, Block onnistui pakenemaan. Hän ui järven yli Melchertin tilalle.

Poliisi sai kaikki kolme kidnappaajaa kiinni. Melchert sai poliisin lupaaman vihjepalkkion, yhteensä 7000 dollaria eli lähes 6000 euroa.

Melchert tiesi heti, mitä halusi tehdä rahoilla. Hän antoi ne Blockille.

– Se on paras asia, jonka koskaan olen tehnyt. Perhe tarvitsee rahaa. Minulle se oli paljon rahaa, kyllä, mutta he tarvitsevat sitä paljon enemmän kuin minä, mies selitti.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Paikallinen poliisipäällikkö kiitti Melchertiä tämän toiminnasta.

– Kiitos, Earl, kaltaisesi ihmiset tekevät maailmasta paremman paikan, päällikkö Rick Wyffels kehui.

Melchertiä on ylistetty medioissa, ja häntä on vaadittu jopa mukaan presidenttikilpaan! Mies on kuitenkin juuri jäänyt eläkkeelle.

– Mikä eläkkellejäämislahja se onkaan, kun saa ojentaa rahaa ihmisille, jotka todella tarvitsevat sitä, Melchert kommentoi.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme