Mainos
Mainos

Millä perusteella sinä valitset kiinteistönvälittäjäsi? Vastaa ja voita Jokakodin yleismies vuodeksi

Jokakoti.fin järjestämä Voita vuodeksi -kilpailu alkaa. Kysymme suomalaisilta kuukausittain erilaisia asumiseen, asunnon vaihtamiseen ja asuntokauppaan liittyviä kysymyksiä. Helmikuussa tahdomme tietää millä perusteella käyttäjämme valitsevat kiinteistönvälittäjänsä.

Oikean kiinteistönvälittäjän valitsemiseen kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa, sillä hyvä kiinteistönvälittäjä on avainasemassa onnistuneessa asuntokaupassa.

Kiinteistönvälittäjää valittaessa kannattaa varmistaa ainakin, että välittäjä on sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa. Siinä on kiteytetty kiinteistönvälityksen hyvät toimintatavat ja määritetty ostajan, myyjän ja välittäjän vastuualueet ja tehtävät.

Ammattivälittäjällä on tuntuma paikallisiin asuntomarkkinoihin ja hän hoitaa kaikki asuntokauppaan liittyvät käytännönjärjestelyt, kuten asuntoilmoittelun, asuntonäyttöjen järjestelyn ja kauppakirjojen tekemisen.

Ammattivälittäjä osaa myös arvioida asuntosi todellisen arvon. Toisaalta kiinteistönvälittäjän antamiin hinta-arvioihin kannattaa suhtautua kriittisesti: kiinteistönvälittäjä voi ilmoittaa asunnon arvon yläkanttiin saadakseen toimeksiannon asunnon omistajalta.

Millä perusteella sinä valitset kiinteistönvälittäjäsi?

Voita Jokakodin yleismies käyttöösi koko vuodeksi ja vastaa kyselyyntäällä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot